facebook tracking
Department

Inköpsavdelningen

Connect

Inköpsavdelningens uppgift är primärt att stöda koncernens passagerarverksamheter gällande inköps- och logistikfrågor. Till ansvarsområdet hör bland annat att förhandla och göra upp avtal med leverantörer (både försäljningsvaror, förbrukningsvaror och proviant), kampanjer, taxfree priskataloger, underhåll av kassa- och lagerhanteringssystem, lagerhållning och logistik till/från våra fartyg samt löpande tullärenden. På avdelningen kan du jobba med inköp som inköpare eller i en back-office funktion samt med lagerhantering. Totalt jobbar 16 personer på avdelningen.

Just nu har vi två lediga tjänster:


1. System- och logistikkoordinator

 

Om tjänsten

I tjänsten som System- och logistikkoordinator fungerar du i huvudsak som systemstöd för vårt kassa- och lagerhanteringssystem och koordinerar leveranser till våra fartyg. Du rapporterar till Inköpschefen.

 

Vem är du?

Du har erfarenhet av Back-Office funktionalitet från någon form av varulager-/kassasystem. Du är lättlärd, positiv och har lätt för att kommunicera och förklara. Arbetet kräver språkkunskaper i svenska och engelska och det är en fördel om du behärskar finska.

 

 


2. Inköpskoordinator 


Om tjänsten

I tjänsten som Inköpskoordinator jobbar du bland annat med olika typer av statistiska uppföljningar, estimat samt kampanj- och marknadsföringskoordinering. Du rapporterar till Produktchefen för Vin & Sprit.

 

Vem är du?

Du har en ekonomisk utbildning och behärskar Excel. Du är positiv, utåtriktad och har lätt för att kommunicera och kan arbeta i grupp. Du är noggrann och strukturerad. Arbetet kräver språkkunskaper i svenska, finska och engelska.

 

 

Båda tjänsterna är placerade i Mariehamn. Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta Inköpschef Tor Rönnberg per telefon 018-28315 eller Produktchef Vin & Sprit Tom Skog per telefon 018-28461.

 

Skicka ditt CV med löneanspråk till tor.ronnberg@rederiabeckero.ax senast den 26 augusti 2019. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före.

 

 

 


Connect with us to stay up to date on new openings.

ca 80 coworkers

En spännande arbetsplats med många möjligheter!

Mariehamn

Torggatan 2
22101 Mariehamn Directions info@rederiabeckero.ax +358 (0)18 28030

Already working at Rederi Ab Eckerö?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@rekrytering.ax
Teamtailor

Career site by Teamtailor